Rendelés 2022. 03.07.-től

Kedves Szülők, Gyerekek!

Tekintettel arra, hogy a koronavírus-járvány lecsengőben van, a fenti időponttól kezdődően a járványügyi korlátozások is enyhülnek.

Rendelőnk ajtaja is nyitva lesz, előzetes időpont-egyeztetés nélkül is tudnak jönni.

Mindemellett továbbra is lehetőséget adok időpont-foglalásra, a rendelési idő egy bizonyos részében. Tanácsolom, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel, így a váróban eltöltött idő, ezzel együtt bármilyen fertőzés veszélye a minimálisra csökkenthető.

Az időpont-foglalással kapcsolatban a következők figyelembe-vételét kérem:

  1. Az időpontot pontosan tartsák be, késés esetén a “sor végére” kerülnek, csak így tudjuk elérni, hogy a későbbi időpontra érkezőknek ne kelljen várakozniuk!
  2. Az időpontot mi adjuk, tehát egyéni kéréseket nem tudunk figyelembe venni, legfeljebb akkor, ha a vizsgálat nem sürgős.
  3. Időpontot lehetőleg a rendelést megelőző fél órában kérjenek telefonon, nem sürgős vizsgálatokra pedig e-mailben!

A váróban továbbra is viseljenek maszkot és lehetőleg a gyermekkel csak egy kísérő jöjjön!

Azokban az egyszerű esetekben, amikor a Szülő úgy érzi, hogy nincs feltétlenül szükség vizsgálatra, továbbra is lehetőség van telefonos konzultációra. Lehetőség szerint ilyen esetben a rendelés első 30 percében hívjanak, hogy ezt követően a betegvizsgálatot ne zavarja meg a folytonos telefonálás! Az igazolást, táppénzt továbbra is egyeztethetjük e-mail formájában is.

Ha lehetőségük van rá, kérem, az igazolásokat és egyéb dokumentumokat továbbra is a rendelés utolsó 15 percében vegyék át! Ekkor betegvizsgálatra bejelentkezés nélkül már senki ne érkezzen!

Bízom benne, hogy a rendelés visszatér a régi kerékvágásba, egyszerűbben elérhetőek leszünk, nem marad el egyetlen szükséges vizsgálat sem, mindemellett a felesleges orvos-beteg találkozások száma, ezzel együtt a zsúfoltság csökken!