2. hullám

Kedves Szülők, Gyerekek!

Amint azt tapasztalhatjuk, az új koronavírus-járvány egyre több megbetegedést okoz. A betegellátás nagy terhet ró ránk, hiszen az egyébként is tapasztalt őszi légúti megbetegedések mellett a COVID gyanús eseteket is el kell látnunk. A telefonos konzultációk száma olyan mértékben megnőtt, hogy szinte az egész rendelés alatt szól a telefon, ami tovább nehezíti a munkát. Fentiek miatt a következőket kérem:

  1. Ha a kérdésük, kérésük nem nagyon sürgős, írjanak e-mail-t! Vegyék figyelembe, hogy ezeket a rendelési időn kívül (előtte-utána) tudjuk megválaszolni, tehát nem biztos, hogy azonnal reagálunk rá! Ezen a módon tudnak receptet, táppénzt vagy igazolást kérni, illetve betegségekkel, ápolással kapcsolatos kérdéseiket is feltehetik.
  2. Sürgős esetben telefonáljanak! Ekkor tudjuk megbeszélni a panaszokat és szükség esetén vizsgálatra időpontot adunk. Coronavírus fertőzésre gyanús eseteknél telefonon mondják el a tüneteket, indokolt esetben elrendeljük a szűrést! A telefon gyakran foglaltat jelez, hiszen mindenki ezen a módon próbál elérni minket, ezért elnézésüket és türelmüket kérjük!
  3. Vizsgálatra kizárólag időpont-egyeztetést követően van mód!Minden beteget egyesével engedünk be. A vizsgálat előtt felületfertőtlenítést végzünk. Amíg az időjárás engedi, folyamatosan szellőztetünk, ha hűvös lesz, a vizsgálatok között kell ablakot nyitnunk. Egy gyermekkel csak egy kísérő jöhet be, a váróban fertőtlenítsék a kezüket és viseljenek orr-szájmaszkot! Kérem, nagyon pontosan érkezzenek, vegyék figyelembe, hogy Önök után más beteg is időpontra érkezik! Késés esetén új időpontot adunk ki!
  4. A kért igazolásokat, táppénzes papírokat, vényeket (azokat, amiket nem lehet e-receptre írni), beutalókat stb. mindig a rendelési idő legvégén, azaz vagy délelőtt 11.30-kor, vagy délután 17.00-kor adjuk ki, a bejárati ajtó előtt! Ez azért fontos, mert az ajtó zárva van és nem győzünk minden igazolással kimenni a rendelő elé. Megértésüket köszönjük!

Végül kérem, hogy vigyázzanak Magukra , Egymásra, Gyermekeikre!

Kerüljék a zárt helyeket, tartsák be a járványügyi előírásokat!